26. kesäkuuta 2014

...continued

No niin, emme sitten selvinnetkään järvelle, vaan otettiin motarilta ensimmäinen exit takaisin kaupunkiin päin, kun ensimmäiset vesipisarat osuivat auton tuulilasiin. Järvichillailun sijasta mentiinkin chillailemaan Knuckleheads-sisähuvipuistoon, johon pääsimme ilmaiseksi sisään entertainment cardeillamme. Täällä siis saimme 15 $:a vastaan lunastettua henkilökohtaisen entertainment cardin, jota vilauttamalla pääsee ilmaiseksi lähes kaikkiin alueen huvipuistoihin ja turistikohteisiin, sekä saa alennuksia mm. ravintoloista. Kesän aikana on siis tarkoitus käyttää tätä korttia mahdollisimman paljon hyödyksi.

Aamupalalle mentiin Denny's:iin, mikä on meidän lähidiner tässä parin korttelin päässä. Sieltä oli sitten tarkoitus suunnata Devil's Lakelle vähän tasaamaan rusketusraitoja, mutta sadepilvet olivat toista mieltä. Lopullinen määränpäämme Knuckleheads ei paljoa Kalaharista eronnut. Käytännössä sama pulju motarin molemmin puolin.

Aamupalalla!
Munakasta ja marjalettuja, mmmmm!

Minivuoristoraja, jee.
Merirosvopeli oli jännä.

Sitten vähän räiskintää.
Kiipeilemään!

Ruokoo!
Että sellainen vapaapäivä tänään. Ei siis tehty ihmeempiä ja harmittaa, ettei päästy järvelle, mutta tuleehan näitä päiviä. Ensi viikolle ollaan tosin pyydetty kolmen päivän vapaat Milwaukeen reissua varten. Katsotaan onnistuuko...

Mutta palataanpas nyt sitten siihen, mihin aamulla jäin. Eli viime perjantain juhannusbileet, jee! Tällä kertaa iltaa istuttiin traikkuparkissa Tommy Barttletin naapurissa, jossa tytöt olivat valmistaneet boolia ja makkaraperunoita. Paikalla oli lähes koko suomalaisvarustus, sekä muutama jenkki ja ukrainalainen. Tosiaan, täällä Dellsissä on porukkaa vähän joka maailmankolkasta. Pelkästään meitä Noahin hengenpelastajia on jenkkien ja suomalaisten lisäksi ainakin Ukrainasta, Bulgariasta, Ecuadorista, Kolumbiasta, Serbiasta, Turkista ja Puolasta. Voitte kuvitella, että kahden ensiksi mainitun kansallisuuden jälkeen kielitaidon taso laskee kuin lehmän häntä, eikä näihin muunmaalaisiin ole täällä juurikaan syvällisemmin tutustunut...

Kuvat kertovat tässäkin tapauksessa enemmän kuin tuhat sanaa, joten näihin tiivistyy meidän juhannus à la Dells:


Mojitotiimi.



Makkaraperunoita!


Etsi kuvasta kolme ukrainalaista.
Kokoo kokoon koko kokko.


Hyvästit Helkalle.
Meidän housing supervisor, Brandon.
Suurimmalla osalla meistä oli tietenkin lauantaina taas töitä, joten meidän osaltamme ilta päättyi suurinpiirtein puoliltaöin. Puisto on tätä nykyä auki joka päivä 10-19, mikä tarkoittaa sitä, että meidän työpäivämme alkavat n. 9.15 ja päättyvät siinä 19.30. Tästä lähtien aletaan myös olemaan joka lauantai auki iltakahdeksaan, joten eipä tässä juurikaan töiden jälkeen enää mitään ehdi saati jaksa.

Loppuviikko menee siis töissä. Saa nähdä pitääkö nyt tehdä pidempi työputki, mikäli halutaan ensi viikon viikonloppu vapaaksi. Ai niin, mikäli joku muuten haluaa (mun vapaapäivinä) skypettää, niin mut löytää nimellä pavetus. Ja mikäli joku ehdottomasti haluaa muistaa meitä perinteisin keinoin, niin posti kulkee perille osoitteella:


Ei kai mulla tähän hätään nyt kummempia. Päivittelen taas kun on jotain päiviteltävää. :)

- A

Ps. Jätän tämän vain tähän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti