17. toukokuuta 2014

Aamuja

No niin. Piti tietysti käydä näin, että herään aamukuudelta silloin, kun pitäisi nukkua kunnon yöunet pitkän reissun jälkeen. Mutta tässäpä nyt napotan hostellin aulassa ja mietin, uskallanko hakea kamerani tomeran siivoojaherran touhutessa tuossa viereisessä oleskeluhuoneessa.

Mutta huh, perille selvittiin! Maahantulotarkastuksessa meni puolisen tuntia, laukut olivat siihen mennessä jo tulleet ja tullistakin päästiin yllättävän kivuttomasti läpi. Se pisin jono taisi kuitenkin olla taksia odottaessa. Tehtiin aluksi se virhe, että lähdettiin erään random pukuäijän matkaan, joka hengaili terminaalin aulassa ja kysyi meiltä, tarvitsemmeko taksia. Iloisena mietittiin, että no tämäpäs kävi kätevästi. Kuitenkin viereiselle parkkipaikalle kävellessä alkoivat hälytyskellot soimaan, ja siinä vaiheessa, kun kyseessä oli normaali citymaasturi eikä mittareista tietoakaan, peruttiin koko homma ja palattiin terminaaliin jonottamaan vanhoja kunnon keltaisia NYC-takseja. Eli tarkkana olla pittää! Huomattiin kyllä siinä jonottaessa isot varoitustekstit, että älkää menkö muiden kuin virallisten taksien kyytiin. Eipä myö sitä siinä tohinassa aluksi tajuttu.

Hostellille päästiin puoli kahden aikaan, ja saatiin huone ja kuuma suihku! Aaah! Ja sitten unta palloon! ...tai no, ainakin Tommi saa, itse menen kohta takas yrittämään.

Hei jes, nyt uskalsin ohittaa tomeran siivoojasedän!

Tältä täällä näyttää:



Nyt alkaa jo nukuttaa sen verran, että yritänpäs saada vähän lisää unta. Pitäähän sitä jaksaa päivällä pyöriä kaupungilla!

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti