3. heinäkuuta 2014

Hei hei heinäkuu!

Ohhoh, kylläpäs on aika taas rientänyt! Eikös myö vasta tänne tultu, ja nyt elellään täällä jo seitsemättä viikkoa? Toisaalta tuntuu, että ollaanhan myö kyllä tehtykin täällä kaikennäköistä, mutta kyllähän tuo hirvittää, että työputki on kohta jo puolessavälissä!

Täällä on viime päivinä ollut vaihtelevan viileää ja myrskyisää, ja toissapäivänä jouduttiin sulkemaan puisto jo viideltä ukkosmyrskyn takia. Eilen oli normaali päivä, mutta tänään oltaisiin kyllä taas tarvittu villasukkia ja lapasia. Onneks päästiin jo heti aamusta kottiin, sillä Wave-aaltoallas oli kokonaan kiinni ja hengenpelastajia aivan liian monta töissä, joten tänään ollaan sitten vaan nautittu ylimääräisestä vapaapäivästä ja käyty mm. leffassa tsekkaamassa 22nd Jump street.

Eipä täällä kyllä ole viime päivinä kovinkaan kummempia tapahtunut. Ainiin paitsi meillä oli juhannuspäivänä työpäivän päätteeksi puiston suljettua pelkästään työntekijöille varattu Big Kahuna swim night, jossa vallattiin puiston suurin aaltoallas hieman joustavammilla säännöillä. Suraavat kuvat ovat peräisin Jannin kamerasta:

Kahuna swim hengenpelastajien malliin.
Managerit Amy ja Vanessa.
Eeppiset pilvet.
Elias on tarkkana kuin porkkaa.
Aaltoja, jee!



Viikko sitten meillä oli töiden jälkeen mandatory meeting kaikille Noah’in työntekijöille. Kertailtiin puiston sääntöjä, syötiin pahaa spagettia, kuunneltiin kun poliisisetä kertoi pyöräilykäytännöistä sekä illan päätteeksi pidettiin palaveria osastoittain ja kerrattiin kaikki hengenpelastajakäytänteet ja -säännöt. Tämän jälkeen päivät ovatkin sitten menneet lähinnä töissä vaan. Viime lauantaina oli myös ensimmäinen päivä, jolloin puisto oli 20:een asti auki. Olin itse onneksi juuri tuon päivän junglessa, joten päivä meni leppoisasti ja nopeasti. :)

Toissapäivänä eli maanantaina työntekijöille järjestettiin neon dance party, jossa teeman mukaisesti pukukoodi oli joko neonvärejä tai (mustassa valossa hohtavaa) valkoista. Peppua heiluteltiin ja syötiin ilmaista pitsaa. Oli muuten ensimmäinen kerta täällä ollessa, kun pääsin tanssimaan!

Etkot.


Drinking like a boss.
Sateen jälkeen oli eeppiset maisemat.

Pojat valmiina bileisiin.

Illan seksikkäin manager.

Tanssilattialla oli tungosta.
Osa pojista kasvatti illan aikana mehevät viikset.

Näinkin voi pukeutua neon-väreihin.
Huominen työpäivä pitäisi vielä jaksaa, ja sitten onkin ne kauan odotetut kolmen päivän vapaat! Perjantaina myös sattuu olemaan 4. heinäkuuta, mikä on yhtä kuin Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä. Aika big deal siis. Alunperin meidän oli tosiaan tarkoitus mennä juhlistamaan tätä Milwaukeehen, mutta koska siellä on paraikaa meneillään myös kaksi viikkoa kestävät festarit, on kylä sattuneesta syystä tupaten täynnä ja yöpaikat (ja kyydit) kiven alla. Joten tehtiin u-käännös suunnitelmiin ja suunnataankin sen sijaan Minneapolikseen Minnesotan osavaltioon. Sieltä tulee sitten seuraavaksi raporttia! :) Ainiin, ja Tommi lupasi taas vaihteeksi kirjoittaa ainakin muutaman sanasen. Ettei nyt mene ihan kokonaan yksinpuheluksi tämä yhteisblogi...

- Ave

Ps. tytöt, uusin bikinimuoti näyttää tältä:



Eli röyhelöä ja hapsuja yläosissa, niitä näkee tuolla puistossa tosi paljon. Googlettamalla löytyy nimillä fringe ja ruffle/floaty crop bikinis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti