11. elokuuta 2014

Kappa Eta Kappa

Että pitikin lähteä manaamaan säästä edellisessä postauksessa, sillä maanantain vapaapäivänä tietenkin satoi ja ukkosti koko päivän, joten Devil's lake jäi taaskin välistä. Päädyttiin lopulta vaan käymään omassa pikku ostoskeskuksessamme Tangerissa, jonka jälkeen söimme porukalla lähipubissa Brathouse Grillissä, ja chillailimme vaan loppupäivän. Eli eipä ollut kovin kummoinen vapaapäivä. Toisaalta, eipä sen aina pidäkään olla.

Mun uudet kullat!
Tämän jälkeen olikin viiden päivän työputki, jonka aikana kollegoidemme määrä on pikkuhiljaa vähentynyt, ja viimeisiä bileitä ja iltamia on vietetty iltana jos toisenakin. Perjantaina oli taas alakerran tytöillä perinteiset bileet, joihin tuli tällä kertaa reippaasti porukkaa, muutama ihan outo naamakin oli eksynyt paikalle. Viime aikoina on näistä illanviettotavoista johtuen ollut myös ilmassa hieman väsymystä ja työmotivaation puutetta... Onneksi ollaan pikkuhiljaa ihan loppusuoralla!

Tänään sunnuntaina vietimme taas vapaapäivää. Lähdimme jo eilen illalla jenkkikollegamme Katien perheen tila-autolla Madisoniin, seuranamme mun ja Tommin lisäksi Tom, sekä bulgarialaiset Vladimir, Georgi ja Stoyan. Päädyimme yöpymään Katien yliopiston oppilaskuntatalossa, fraternity housessa. Oli kyllä huikeeta nähdä livenä tuollainen leffoista tuttu opiskelijakommuuni, oli kellaribaarit ja kaikki! Paikalla oli myös Katien opiskelijakollegoita, joiden kanssa pelailtiin juomapelejä ja Mario Kartia. Tähän tyyliin:




Sitting like a boss.

Kellarin baarihanat.
Mario Kart!

Beer bong!

Neon

Meille tommonen tuoli!
Tänään heräiltiin ja käytiin aamupalan jälkeen hakemassa Pärrelle Best Buy:sta GoPro, josta suunnattiin urheilustadionille todistamaan amerikkalaisen jalkapallon paikallisjoukkueen Badgersin näytösottelua. Eipä siitä pelistä paljoakaan tajunnu, mutta jännää oli! Vielä kun nähtäis kesän lopussa kunnon ottelu cheerleadereineen ja kännisine katsojineen!

Siitä sisään.
Joku random tyyppi.

Katsojia riitti.

Jee nyt ne pelaa!
Puskurointia.

Iloiset pojat.

Pärren uusi lelu.
Pelin jälkeen suuntasimme West Towne Malliin, josta mulle tarttu matkaan hullun kissanaisen mekko (kuvamateriaalia tullee myöhemmin) ja Tommille iPhone 5S. Nyt se on tossa leikkiny sillä koko illan. :D

Huomenillalla on Noahin järjestämät bileet teemalla turisti. Seuraava vapaapäivä osuu ensi perjantaille, katotaan mitä sillon keksitään (sään salliessa). Pitää myös pikkuhiljaa alkaa lyömään road tripin päivämääriä lukkoon ja varailemaan yöpaikkoja, sekä mahdollisesti kyselemään vapaita sohvia. Ja viikon päästä sunnuntaina on kauan odotettu lifeguard dinner! Jeee!

Näinä päivinä olen myös hieman skarpannut ja ottanut töihin kameran mukaan. Tässä hieman saldoa:

In-service aamulla.
"Tweet tweet."
Elvytystä.

Managerimme Mel.
Työn touhussa.
Big Kahuna -aaltoallas.

Tommi nohevana.
Managerimme Bryan.
Varrella virran, a.k.a. lazy river.
Bahama Falls ja taustalla Black Thunder.

Pakko muuten tässä välissä huomauttaa, että lähes kolmen kuukauden jälkeen en ole vieläkään päässyt yli siitä järkytyksestä, kuinka VALTAVIA nämä kansalaiset ovat. Siis eivät toki kaikki, mutta mikäli sitä ylipainoa on, niin sitä on sitten maksimaalisesti. Ja surullisinta on, että täällä näkee paljon sairaalloisen lihavia nuoria, jopa lapsia. Että terveiset vaan vanhemmille, nimim. diabeetikko-04.

Pieni mies.
Toinen asia, josta en vieläkään päässyt yli, on tämä jenkkien totaalinen muovihulluus. Katsokaa nyt vaikka tätäkin pakastepussia, jossa kalat on pakattu yksitellen muoviin! Voi nyt herraisä sentään. Tuntuu, että mitäs hyötyä omasta kierrätyksestä on, kun täällä puolen palloa kokonainen kansakunta on ihan pihalla perusasioista. Tai sitten ei vaan välitä. Huoh.


Mut joo, maassa maan tavalla, jne. On vaan opittava olemaan välittämättä, koska muuten menis hermot koko ajan. Tai sitten voi yrittää näyttää esimerkkiä, silläkin riskillä, että saa aina outoja katseilta Wallun työntekijöiltä, kun pakkaan kamani omiin kangaskasseihini satojen muovipussien sijaan...

Tämmöstä tällä kertaa!

- A

Ps. Tossa vielä tunnelmia Madisonista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti