15. elokuuta 2014

Keep controllin'!

Nyt kävi jotain vallan jännää, sillä mut ikään kuin ylennettiin! Olen nyt siis osa controller-tiimiä, jonka vastuulla on Junglen ns. vaativammat laitteet, joihin ei tavallisilla hengenpelastajilla ole koulutusta.

Tämä ylennys tuli siis aivan puskista. Saavuin tiistaiaamuna työpaikalle Endlessiin, jossa managerimme Cameron vain totesi, että ainiin Ave muuten, sut sitten vedetään jossain välissä pois spotilta, meet Jungleen opettelemaan controlleriksi, mitäs siihen sanot? No eipä siinä ollut juuri mitään sanomista, "hell yeah!" taisi olla ensimmäinen vastaukseni. :D

Niin alkoi päivän kestänyt koulutus, jossa siis lähinnä seurasin yhtä controlloreista koko päivän ja tein perässä. Eilen sitten jo olinkin koko päivän itsekseni controllerina, ja hyvin meni! Tänäänkin mut vedettiin Adventuressa spotilta iltapäivällä ja siirrettiin Jungleen tuuraamaan toista controlleria. Eli tästä tää lähtee!

On kyllä mukavaa vaihtelua tuo homma! Varsinkin kun jokapäiväiset samat spotit alkavat jo kolmen kuukauden jälkeen maistua melko puiselta... Toki teen myös satunnaisia päiviä Adventurella ja Endlessillä, mutta kaikki Jungle-päivät taisivat nyt kertaheitolla vaihtua controlloinniksi. Ei sillä, en valita. Pari viikkoahan noita töitä enää on jäljellä, joten otetaan nyt kaikki irti!


Sillä välin muuta tapahtunutta. No eipä kyllä ole juurikaan tapahtunut. Maanantaina oli Noahin järjestämät bileet teemalla turisti. Illan kuvasaldoa:

Managerimme Mel.
Suomi-pojat edustuskunnossa.
Managerimme Nolan ja kissapöksyt.
Tyler-kana.
Lissää Suomi-poikia!
Mauttomat pariskuntapaidat.


Outoja baaripelejä.

Tajusin muuten tässä taannoin, että yksi pitkin Yhdysvaltoja ripotelluista jättiläisistä eli Muffler Meneistä on täällä Dellsissä! Ja tässä se on, tadaa!

Cowboy Muffler Man
Huomenna perjantaina onkin sitten taas vappaa, toivotaan että sää suosii!

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti