19. elokuuta 2014

We're so fancy!

Eilen koitti viimein kauan odotettu ja jännitetty lifeguard dinner, eli hengenpelastajaillallinen. Toisinaan jotkut asiat vaan saa sanottua paremmin englanniksi...

Tapahtuma järjestettiin kaupungin laitamilla lomakeskuksessa nimeltä Chula Vista. Lähes kaikki vielä maisemissa olevat hengenpelastajat olivat saapuneet paikalle, ja porukka oli teeman mukaisesti dressed to impress! Oli säihkettä ja korkeita koroja ja kravattia ja pikkutakkia. Ihanaa, kun sai kerrankin laittautua! :)

Männäviikkojen ajan työpaikan taukohuoneissa on myös pyörinyt lappusia, joilla sai äänestää anonyymisti mm. parasta manageria, parasta amerikkalaista, parhaita rusketusraitoja sekä parhaita aurinkolaseja. Jokaista siis molempia sukupuolia erikseen. Nämä äänestystulokset sitten paljastettiin eilen illalla. Ja yllättäen mut oltiin äänestetty parhaaksi ulkomaiseksi työntekijäksi ja myös ahkerimmaksi, sekä pääsimme Tommin kanssa molemmat kakkossijoille Mr. ja Ms. persoonallisuus -palkinnossa. Tommi sai lisäksi ykköspalkinnon parhaasta hymystä, ja tuli kakkossijalle parhaana ulkomaisena työntekijänä. Eli siis yhteensä kuusi palkintoa meidän kahden hengen tiimille, ei paha! ;)

Hardest worker, Favorite international sekä
 Ms. Congeniality 2. sija.
Mr. Congeniality 2. sija, Favorite international 2. sija
 sekä Best smile!

Tuli kyllä tosi puskista nuo, kaipa sitä sitten muutkin ovat huomanneet meidän persoonamme ja työpanoksemme. Ei voi kuin kiittää ja kumartaa! :)

Tässä hieman illan kuvasaldoa:

Juhlapaikka.
Pertti ja parhaat rusketusrajat.
Managerimme.
Päämanagerit Heather, Bryan ja Mel.
Me controllerit!

Team Finland.
Suomipojat ja paras amerikkalainen, Abby.
Pojat bondaa.
Suomi-tytöt.
Elaine ja Nora meidän poikien keskellä.
Edustuskuva.

Voi teitä poikia.
Hymypojat.
Illan päätteeksi katsottiin kahden kollegamme yhteisvoimin väsäämä slideshow kuluneesta kesästä, ja kyllähän sitä lopulta tuli myös itku ainakin allekirjoittaneella. Sillä onhan tämä nyt ollut aikamoinen seikkailu! Vielä on tasan kaksi viikkoa töitä jäljellä, jonka jälkeen edessä onkin sitten taas ihan erilainen seikkailu...

Muuten onkin sitten ollut aika rauhallista. Perjantain vapaapäivä meni ensin Tangerissa pyöriessä ja sitten Noahilla lilluessa, ja illan päätteeksi alakerran tytöt järjestivät nyt jo perinteeksi muodostuneet perjantaibileet. Pitää nyt tosiaan vielä käydä tekemässä vapaapäivinä kaikki ne jutut, jotka vielä halutaan tehdä, sillä aika loppuu kesken! Tosin nykyään puisto suljetaan jo kuudelta ja toisinaan jopa viideltä, joten iltaisin on oikeasti aikaa (ja energiaa) tehdäkin jotain. Keskiviikkona onkin jo seuraava vapaapäivä, katsotaan mitä keksitään! :)

- A


Ps. tässä illan (ja kesän) teemabiisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti