14. kesäkuuta 2014

Amerikka, v***u jee!

Tänään vierailimme muutaman noahilaisen kanssa Tommy Bartlettin vesishow'ssa, sillä saimme sinne ilmaisen sisäänpääsyn suhteilla. Tommy Bartlett on siis, ööh kuinkas sitä nyt kuvaisi, sekoitus tiedekeskusta ja vesishow'ta, jossa myös puolet meidän suomalaispoppoosta sattuu työskentelemään (hence ne ilmaisliput).


Vesishow sisältää nimensämukaisesti jos jonkinnäköistä vesihiihtoa ja -taiteilua, sekä loogisesti mm. riippuliitoa, pellen, moottoripyöräilyä, akrobatiaa, jonglöörausta sekä stand-up koomikon. Unohtamatta erittäin överipatrioottista loppuhuipennusta.


Areena
Vesisukkula, wtf?!
Hyppyjä jee


Pelottava Se-pelle
Vesisuihkujuttu


Ihmispyramidi, josta en saanut parempaa kuvaa.
Riippuliitäjä
Väliaika ja jätskitiimi!
Tuolla keskellä seisoo tyttö.
Jonglöörimies
Aasialaista akrobatiaa
Hassu stand-up setä
Ilta päättyi siihen, että muistettiin veteraaneja samalla kun Elvis lauloi taustalla America the Beautifulin. Ja lopuksi tämä tapahtui:



Pakko sanoa, että olipas siinä hämmentävä kokonaisuus ...vähän kaikkea. Mutta onpahan nyt sekin nähty ja ainakin hassu stand-up setä nauratti kunnolla!

Ai niin, ja tänään törmäsin pyörällä autoon. Joka oli parkissa. Auto säilyi naarmutta, mulla on nyt leuka turvoksissa ja takareisi naarmuilla. Tommi ritarillisesti kävi ensin tarkistamassa auton ja sitten vasta minut. Lupasi kustantaa mulle pyörän, jossa on jalkajarrut. :D

Että sellainen saldo tälle päivälle. Huominen pitäisi vielä jaksaa ja sitten sunnuntaina onkin ensimmäinen ihkaoikea vapaapäivä! Ensimmäinen 2,5 viikkoon, jee! Mennään porukalla Madisoniin, sieltä tulee sitten mun osalta päivitystä seuraavaksi! :)

- A



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti