19. kesäkuuta 2014

Madison ja myrskyt

Täällä ollaan viime päivinä saatu todistaa luontoäidin mahtia, sillä ukkosmyrskyt ovat olleet sitä luokkaa että huhhuh. Onpa alueelle myös välillä annettu tornadovaroituksiakin. Tähänkin aamuun herättiin jäätävällä jyrinällä ja kaatosateella, joten puisto pidettiin kiinni ja me jäimme kotiin viettämään ylimääräistä vapaapäivää. En valita, sillä jo ennen puoltapäivää sade lakkasi ja päivä kääntyi erittäin aurinkoiseksi. :)

Hulinaa on taas riittänyt tässä parin päivän aikana, joten aloitetaas nyt vaikka sieltä Madisonista, josta mainostin viime merkinnässä. Sinne tosiaan mentiin sunnuntaina jenkkikaverimme Abbyn kyydillä, ja seuranani olivat myös Nora, Elias ja Aleksandr. Auto jätettiin keskustan liepeille ja lähdettiin kävelemään tämän reilun 200 000 asukkaan kaupungin ytimeen. Madison muuten myös sattuu olemaan Wisconsinin osavaltion pääkaupunki.

Kaupungintalon juurella.
Keskusta oli pieni, mutta söpö. Käytännössä kaikki oleellinen oli yhden pääkadun varrella, joka oli ehkä puoli kilsaa pitkä. Ei sillä, nähtiin kyllä houkuttelevia ravintoloita, söpöjä kahviloita sekä mielenkiintoisia putiikkeja.

Pääkatu.
Putiikkeja.
Meillä oli hauskaa.
Poikettiin myös karkkikauppaan.
Keskusta oli hetkessä nähty, joten siirryttiin East Towne Malliin shoppailemaan pariksi tunniksi, jonka jälkeen matka jatkui Abbyn kotikaupunkiin Janesvilleen, mikä sijaitsee n. puolen tunnin päässä Madisonista. Siellä illastettiin ja hengailtiin Abbyn isän luona, sillä samana päivänä sattui myös olemaan paikallinen isänpäivä. Juttua riitti tuntitolkulla, ja Aleksi pääsi myös moottoripyörän kyytiin! Ilta päättyi muhkeisiin jäätelöannoksiin, ja kotiin lähdettiin vasta yömyöhään ruokakaupan kautta. Löysin muuten vihdoin kunnollista lohta! Wallusta ei sittenkään löydy ihan kaikkea...

Pojat valmiina lähtöön.
Blue moon = sinistä pehmistä. Nammm.
Maanantaina eli toissapäivänä oli ensimmäinen työpaikan illanvietto Kalaharissa, jossa oli tarjolla pitsaa ja ilmaista keilausta, sekä tietysti roppakaupalla hyvää seuraa. Juuri kun astuttiin kotiovesta ulos, alkoi satamaan kaatamalla ja taivas välähteli valkoisenaan salamoista. Tätä sitten jatkui koko yön, joten Suomen viiden minuutin myrskyihin tottuneille suomalaiselle nää paikalliset jyrähtelyt ovat kyllä tosiaan olleet sitä Ameriikan luokkaa. Mut enivei, eipä siinä illassa sen kummempaa. Oli kivaa ja pitsa oli hyvää, jee.

Ilimasta ruokaa ja hupeja, not bad!
Porukkaa oli.
Voittaja-Pertti sekä maaniset jenkki-ilmeet.
Meidän keilamestari.
Pärrellä oli illan parhaat oltavat.
Eilen oli sitten vaihteeksi piiiitkä ja sekava työpäivä, jonka jälkeen ketutus oli suuri ja tuli kyllä useaan otteeseen päivän mittaan mietittyä, että onko tämä kaikki nyt edes tämän arvoista. Jotenkin vaan heti aamusta alkaen meni niin moni juttu pieleen, että aloin jo harkitsemaan siirtoa retailin puolelle. Mut illalla onneks hyvässä seurassa tuli taas hyvä mieli. :) Tämänpäiväinen vapaapäivä tuli kyllä todellakin tarpeeseen! Mentiin poikien kaa aamupäivästä downtowniin, jossa pyörittiin iltapäivään asti. Tässä hieman kuvasaldoa:

Aamu alkoi hellissä tunnelmissa.
Ruokaa! Mua ärsyttää ihmiset, jotka eivät ymmärrä hyviä kuvakulmia...
Arvatkaas ketkä innostuivat intiaanikaupassa.
Saksalainen marketti ja miesmallit.
Keskustaa ja erittäin bootylicious nainen.

Plankin Otto style.
En ostanut, mutta palaan ehkä myöhemmin takaisin kun jo nyt kaduttaa hieman.
Kyliltä löytyi tuttuja tyttöjä.
Pojat valmiina tappamaan zombeja.
Don't even ask.
Nyt valmistaudutaan kohta alkaviin Lotan synttäribileisiin, joita juhlitaan perinteisesti täällä Harborissa. Ylihuomenna perjantaina onkin sitten jo seuraava vapaapäivä, joten katsotaan mitä silloin keksitään! :)

- A

Ps. tässä vähän ukkosmyrskyä Ameriikan malliin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti