8. kesäkuuta 2014

Synttärihulinaa!

Tänään pääsin töistä vähän aiemmin, joten aattelin käyttää ajan hyödyksi ja vähän kirjoitella tänne viime päivien kuulumisia.

Hassua ajatella, että vasta kolme viikkoa sitten lähdimme Suomesta, reilu kaksi viikkoa sitten saavuimme Dellsiin ja viikko ollaan tehty ahkerasti töitä sertifioituna hengenpelastajina. Kolme viikkoa tuntuu tosi lyhyeltä ajalta ottaen huomioon kaikki tää hulina, mitä täällä on ollut.

Reilussa viikossa ehtii myös kulua nimikyltti.
Päivät menee toki töissä ja iltaisin ollaan yleensä niin väsyneitä, ettei jaksa tehdä mitään ihmeempiä. Poikien luona ollaan grillailtu parina iltana ja pidetty mm. Game of Thrones -studiota porukalla. Joskus energia riittää Walluun tai Tangeriin, mutta onneksi jälkimmäisen kohdalla alkuinnostus on jo helpottanut (lompakko kiittää!)

Meidän Wallusaldoa. Jenkeissä syödään epäterveellisesti, vai miten se meni?
Eilen saatiin sitten eka palkkakuitti, ja sopivasti illalla juhlittiin Miksun (eli Miikan) synttäreitä, joten laitettiin pienet kemut pystyyn à la Harbor. Paikalle saapui lähes koko suomalaisvarustus sekä jenkkityökavereita. Kaiken kaikkiaan meitä oli varmaan ainakin se 30 juhlijaa. Myös meidän housing supervisor Brandon pyörähti paikalla, siinä vasta rento jätkä! Tytöt olivat väsänneet jelly shotteja ja Miksulle hankittiin yllätyskakku, ja loppumässyt hoidettiin suomalaisittain nyyttäriperiaatteella ja byob:illa.

Etsi kuvasta amerikkalainen.
Miksu ja Miksun kakku.
Jelly shotit.
The party scene.
Lina ja jenkkikollegat.
Porukkaa vol. 1.
Porukkaa vol. 2.
Tänään onkin sitten ollut päällimmäisenä fiiliksenä väsymys, sillä yöunet jäivät lyhyehköiksi. Nyt meen kyllä nokosille. Onneksi huomenna alkaa työt vasta 10.30. :)

- A

Ps. Tää on NIIIN tän kesän kesäbiisi! <3



EDIT: Lisätty kuvat tänään eli sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti