2. kesäkuuta 2014

Kamalan ihana sade!

Tännään sattui sen verran mukavasti, että päivä alkoi kaatosateella, jonka vuoksi vesipuisto on kiinni, mikä on meille yhtä kuin ylimääräinen vapaapäivä! Yay! Eli Tanger, heeere we come! Tosin ainakin tällä hetkellä paistaa aurinko, pittää lähtee äkkiä karkuun ennen kuin pomot tulee ovelle koputtelemaan. :D

Eilinen työpäivä meni myös osittain kaatosateessa, kun puolessavälissä työpäivää tuli ensin myrskyvaroitus, ja myöhemmin toisen myrskyvaroituksen jälkeen alkoi jäätävä kaatosade. Jossain pohjoisessa oli kuulemma ollut tornadokin. Tietenkin me hengenpelastajat jäimme yhä vartomaan vahtipaikoillemme sillä välin kun puisto tyhjeni asiakkaista. Lopulta koko puisto päätettiin sulkea tunnin etuajassa, ja läpimärkänä ja tärisevänä menin suoraan kuumaan suihkuun ja vällyjen alle. Pittää kyllä käydä ostamassa sadetakki heti huomenaamuna!

Loppuviikko meneekin sitten joka päivä töissä, pitänee käydä vähän toimistolla keskustelemassa vapaapäivistä... Olisi meinaan kiva käydä vähän tutustumassa lähiympäristöön, ja tsekata esim Madison ja Milwaukee! Retailin jengi kävi jo viikko sitten Minneapoliksessa sillä välin kun hengenpelastajia koulutettiin. Nyt vähän kuumottais lähtee reissuun!

Äh, mun pittää kyllä saada tuo Tommikin kirjottamaan tänne välillä!

Ainiin muuten. Mikäli meidän (=mun) jutut alkaa käydä liian tylsiksi, niin alla on lueteltuna muutaman muun täällä asustelevan suomalaisen blogit:

Janni
Pärre
Nora
Miksu
Eetu
Minna
Milla
Lotta

- A


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti