16. toukokuuta 2014

TJ 0


Kun kirjoitan tätä, istun lentokoneessa matkalla Helsingistä Lontooseen, ja julkaisen tekstin Heathrow’n lentokentällä New Yorkin konetta odotellessa, mikäli kentältä ilmainen wifi löytyy.

Nyt siis olemme jo matkalla. Se isoin etappi, eli Atlantin ylitys, tosin vielä edessä. Juna lähti Jyväskylästä jo klo 10:15, Lontoon lentomme 17:15. Perillä New Yorkissa olemme paikallista aikaa 23:00, suurinpiirtein 20 tuntia kotiovelta lähtömme jälkeen. Hostellille löydämme toivottavasti aamuyhteen mennessä (senkin vuoksi, että check-in loppuu klo 22, vaikka varoitin jo etukäteen, että tulemme myöhemmin). Toisaalta, olisipa kokemus nukkua puistonpenkillä kuten kunnon hobo konsanaan.

Itsehän en tosin ole vieläkään sisäistänyt, että jonnekin ollaan menossa. Eikä taida olla tuo Tommikaan. Ehkä sen tajuaa vasta huomenna, kun tuijotamme Empire State Buildingia tai syömme hodareita à la NYC? Viikonlopuksi emme ole oikeastaan suunnitelleet mitään, mutta kuulemma Natural History Museumissa pitää käydä. Dinosauruksia, jee! Broadway-show on kuuleman mukaan myös must-do, Times Squarelta pitäisi löytyä halpoja viime hetken lippuja. Fingers crossed! Loppuaika käytetäänkin sitten pääasiassa fiilistelyyn ja leffoista tuttujen paikkojen bongailuun. Ja niiden hodareiden syöntiin! Eli mikäli teillä on tiedossa hyväksitodettuja vinkkejä, niin niitä otetaan mieluusti vastaan!

Eniten pelottaa tässä vaiheessa matkaa se, että onko hostellissamme bedbugseja.
- A

1 kommentti:

  1. Niin ootte söpöjä.Täällä jännityksellä seurataan teidän reissua, ehjänä sit kotiin jookos. -Tommin Sanna-serkku ja kummityttö Pipsa Manna Mimosa-

    VastaaPoista