2. syyskuuta 2014

Closing time

Niin tuli eräs etappi vastaan, ja pieni kesäseikkailumme on yhdeltä osalta nyt ohi. Työt ovat siis virallisesti loppuneet, ja siirrymme Wisconsin Dellsin pikkukaupungista suureen maailmaan.

Eilen illalla vietimme viimeistä Noah-iltaa, jossa syötiin ja palkittiin kesän parhaat työntekijät, sekä lopuksi katsottiin kuvakoostevideo kuluneesta kesästä. Allekirjoittanut toi kotiin Kindle Fire HD -tabletin ilmeisen onnistuneesta työpanoksesta, joten nyt voi reissussa sitten tien päällä vaikka katsella Netflixiä! Tänään sitten tietenkin tuli työpäivän päätteeksi itku useampaankin otteeseen, tämmönen vetistelijä kun olen. Onhan se aina surullista, kun elämän pienet etapit tulevat päättöpisteeseen, ja joutuu hyvästelemään niin suuren joukon hienoja ihmisiä.

Koska blogimme lukijakunta on lähinnä suomalaispainotteista, kohdistan seuraavan lauseen kieltä osaaville kollegoillemme. Kiitos tästä kesästä ja kaikista unohtumattomista muistoista! Every new beginning comes from some another beginning's end.

Joten tässä ja nyt, viimeistä kertaa, arvon ystävät ja kollegat:



Huomenna starttaakin jo meidän road trip, joten tien päältä tulee sitten tasaiseen tahtiin päivitystä! Stay tuned!

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti